De winkel

Hallo!

Ik ben Annegreet Eenkhoorn, 24 jaar oud en ben sinds 2015 begonnen met mijn eigen winkel Annemoda. In mijn vrije tijd speel ik tennis en breng ik veel tijd door met familie en vrienden. Gezelligheid vind ik erg belangrijk. Na enkele jaren te hebben gewerkt bij verschillende bedrijven in de detailhandel sprak de mode mij het meeste aan, daarna ben ik begonnen met mijn eigen kledingwinkel. Hier probeer ik de klant zo goed mogelijk te helpen en te adviseren, waardoor de klant met een tevreden gevoel de deur uit gaat en mijn missie geslaagd is. Op de webshop probeer ik deze service zo goed mogelijk vast te houden, dit door: een professionele uitstraling, duidelijke foto’s, eerlijke omschrijvingen van de producten en het snel reageren op vragen.

Collecties

Niets is zo veranderlijk als mode! Elk seizoen heeft bepaalde trends op het gebied van mode. Wij stellen onze collectie met de grootste zorg samen. Allereerst bekijken we wat de 'grote designers' aanbieden en wat de nieuwe trends zijn. Hieruit behalen wij de inspiratie en kopen collecties in. De mode moet draagbaar zijn, maar vooral betaalbaar. AnneModa gaat voor betaalbare mode voor dames en heren.

Omdat onze maatvoering begint bij maat XS bieden we tevens een ruim assortiment voor de jeugd. Omdat het niet leuk is om dezelfde kleding te dragen als veel andere mensen in jouw omgeving, kopen we zeer exclusief in en voeren kleine series. Aan het begin van het seizoen proberen wij ons veelal te richten op bruiloftsmode. Leuke, feestelijke jurkjes tegen betaalbare prijzen.

Gezellig & sfeervol

AnneModa is een gezellige winkel in hartje centrum van Genemuiden. Genemuiden is een kleine stad gelegen aan het Zwartewater. De tapijtindustrie van Genemuiden staat bekend in heel Europa. Het centrum van Genemuiden is klein, maar je treft er veel leuke winkels op modegebied in diverse prijscategorien. AnneModa biedt betaalbare dames en herenmode van o.a. de merken Tom Tailor, Saint Tropez, Cars Jeans, Profuomo, Rinascimento etc. De collectie wordt wekelijks aangevuld met nieuwe items, waardoor het voor klanten steeds een verrassing blijft. Kom gezellig langs, de koffie staat altijd voor u klaar!